Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Μιχάλης Χαραλαμπίδης - ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ SOS



Μία προμελετημένη, βάρβαρη πράξη σχετικοποίησης, βεβήλωσης και δολοφονίας της μνήμης μας από τον τηλερατσισμό του θύτη. Αυτό είναι τα προβαλλόμενα  επεισόδια του SURVIVOR αυτών των ημερών.
       Εμείς οι οποίοι υποστήκαμε πολιτικές γενοκτόνας βίας είμαστε φίλοι, είμαστε αθλητές της καθολικής φιλίας, της φιλίας δηλαδή όλων των λαών. Ιδιαίτερα των επιζησάντων της τουρκικής ρατσιστικής γενοκτονικής βαρβαρότητας των ετών
1914 – 1923.
      Είμαστε αλληλέγγυοι με τους επιζήσαντες των πρόσφατων γενοκτονικών θηριωδιών του τουρκικού στρατού στις πόλεις της Κουρδίας την Άμιδα,την Τσίζρε, το Βαν.
      Είμαστε φίλοι με εκείνους τους Τούρκους που αναγνωρίζουν και ζητούν συγνώμη για το έγκλημα. Που διεκδικούν δηλαδή μία νέα τουρκική ταυτότητα η οποία θέλει να ζήσει αρμονικά και όχι γενοκτονικά με άλλους λαούς.
     Ο όμιλος ΣΚΑΙ πρωταγωνιστής σ’ αυτήν την βαρβαρότητα. Είναι μεγάλη η ηθική, η επαγγελματική, επιχειρηματική και εθνική παρακμή του.
     Εμείς οι Έλληνες της χερσονήσου του Αίμου και της Μικράς Ασίας είμαστε με τις ιδεολογίες, τις διηγήσεις της ζωής και όχι τις ιδεολογίες, τις διηγήσεις του θανάτου των ρατσιστικών, τηλεφασιστικών σκουπιδιών του SURVIVOR.