Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Ο ΤΑΓΙΠ ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ


ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
(Μιλώντας σε Ρ/Σ)


Ο ΤΑΓΙΠ ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΙΓΚΙΟΥΡ

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ



Ο Ταγίπ δείχνει αλληλεγγύη προς τους Ουιγκιούρ, αντιδρά, δείχνει να έχει θεό για αυτούς. Δεν έχει όμως θεό, όπως λένε στον Πόντο, για τους Ποντίους του Ιστορικού Πόντου, της Τραπεζούντας, τους γείτονες του.
Εκεί όχι μόνο ανέχεται, αλλά είναι υπεύθυνος για την δολοφονία της πλησιέστερης προς την Αρχαία Ελληνική ομιλούμενης σήμερα γλώσσας.
Η Τουρκία γελοιοποιήθηκε στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. για αυτό το ζήτημα. Ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας η οποία επιλεγμένα και συστηματικά αποσιωπάται, δεν προβάλλεται από τους πολύμορφους μηχανισμούς του εδώ δορυφορικού κράτους.
Ως Τούρκος σουλτάνος ενδιαφέρεται για το Ανατολικό Τουρκεστάν όπως το ονομάζει, στην Κίνα. Ο Πόντος όμως δεν είναι Δυτικό Τουρκεστάν. Ούτε οι Πόντιοι είναι Τούρκοι. Αυτό συνιστά προσβολή προς την ιστορία της Ανθρωπότητας όχι μόνον την Ελληνική και την Μικρασιατική.
Όμως ένας καλός σουλτάνος, πολύ περισσότερο όταν ονειρεύεται να είναι Παγκόσμιος σουλτάνος, είναι πρώτα καλός με τους γείτονες του. Αυτούς που η ιστορία θέλησε να μείνουν στην πατρίδα τους, στον τόπο τους.





 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τετάρτη 08 Ιουλίου 2015


Polis-agora.blogspot.com Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη